Home

 ‘Kwaliteit is niet onderhandelbaar’

Ons bedrijf
Jeurissen Schilderwerken is een middelgroot bedrijf in Huissen dat in 1957 is opgericht door de vader van de huidige eigenaar, Wilbert Jeurissen. Het bedrijf doet bij het vervullen van opdrachten geen concessies aan de opgebouwde expertise in schilderen, glasplaatsen, spuiten, behangen en houtrotsanering. Er wordt slechts met professionele producten en technieken gewerkt. Kwaliteit is immers niet onderhandelbaar.

Jeurissen voert een compleet aanbod op het gebied van schilderwerken en heeft haar activiteiten ondergebracht in schilderwerken, glasservice, spuittechnieken, projectinrichting, en de WoonServiceWinkel.

Kenmerkende eigenschappen van Jeurissen zijn een hoge flexibiliteit in het werken, en het complete aanbod van diensten waardoor een project volledig in eigen beheer uitgevoerd kan worden. Het bedrijf kenmerkt zich door een gezonde no-nonsense mentaliteit.

Onze opdrachtgevers
Het bedrijf heeft veel verschillende opdrachtgevers: het bedrijfsleven (van groot tot klein), woningbouwcorporaties, beleggingsinstellingen, overheden, instellingen in de zorg zoals ziekenhuizen, en particulieren. Jeurissen werkt vooral regionaal, maar vervult regelmatig ook elders in Nederland opdrachten.

Onze werknemers
Onder de ervaren werknemers van Jeurissen zijn zowel schilders als spuiters, stoffeerders, behangers en glaszetters. Indien nodig kunnen sommige werknemers elkaars taken overnemen voor een efficiënter verloop van de opdracht. De werknemers bij Jeurissen hebben over het algemeen lange dienstverbanden; het verloop is dan ook miniem. Er werken in totaal 35 mensen bij Jeurissen.